» » »
Dit is geen tent meer, maar een huis, dat is wat wij horen van onze gasten. En zo is het eigenlijk ook. Van buiten is het een tent, maar binnenin is het van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de compleet uitgeruste keuken, de badkamer met douche en wc of de twee of drie slaapkamers. En dan die ruime veranda van zon elf vierkante meter, vanwaar u een adembenemend uitzicht hebt over het Lago Maggiore. Of wat dacht u van de 5 meter die u maar hoeft te lopen naar het zandstrand? U wilt hier nooit meer weg!

Camping Solcio
De lodgetenten van Intervacances staan op Camping Solcio, gelegen in een rustige inham tussen de plaatsen Arona en Stresa. De plekken op de camping zijn ruim, zon 90 m2, en de camping heeft een eigen zandstrand waar de parasols al voor u klaarstaan. Het sanitair is van topkwaliteit en zeer schoon.

De camping is rustig en veilig, wat het een ideale familiecamping maakt. De jeugd vermaakt zich uitstekend met het animatieteam of op het voetbalveld. Ook in het water is genoeg te doen want de camping verhuurt waterfietsen en kanos.
VOORZIENINGEN
Algemene voorzieningen
Verzorging
1067 KM VANAF UTRECHT
UITSTAPJES
Tarieven
Onderstaand vindt u de tarieven van . Staat de door u gewenste periode er niet bij? Neem contact met ons op!
Ondanks dat wij de grootste zorg besteden aan de correct vermelding van onze prijzen zijn prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Reserveren

Verzend het formulier »